Η Εταιρεία

Επιπλα Γιαννουδάκης

Δημιουργίες επίπλου στα μέτρα σας

Η εταιρεία έχει παρουσία στο χώρο των επίπλων εδώ και 40 χρόνια. Έχοντας μεταφερθεί σε καινούριο εκθεσιακό χώρο (2000 τ.μ. στο κόμβο Καληδονίας) εκθέτει όλα τα είδη της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Διαθέτει εργοστάσιο εκσυγχρονισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πάντα δουλεύει με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Αναλαμβάνει έτσι μικρά και μεγάλα έργα με υπευθυνότητα και συνέπεια. Παράλληλα κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρει μελέτη και επίβλεψη του χώρου σας, ή και συνεργασία με το διακοσμητή σας. Έχοντας σαν αρχή την ποιότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη, οι ξενοδοχειακές μονάδες που την εμπιστεύτηκαν παραμένουν πελάτες της, και αυτό είναι η καλύτερη επιβράβευση για την διαχρονική της πορεία.

Η Ιστορία μας

Σεπτέμβριος 1976

Ο Ιωάννης Γιαννουδάκης ανοίγει ένα μικρό ξυλουργείο στο Καστέλι Κισάμου

Φεβρουάριος 1978

Το ξυλουργείο καταστρέφεται ολοσχερώς από πυρκαγιά

Αύγουστος 1986

Οι πρωτοποριακές εγκαταστάσεις για την εποχή οδηγούν την γνωστή Γερμανική εταιρία Weinig να επιλέξει το εργοστάσιο μας για την παγκρήτια επίδειξη νέων μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου

Σεπτέμβριος 1988

Εγκαινιάζεται το πρώτο υποκατάστημα με εκθεσιακό χώρο στα Χανιά στην οδό Μαργουνιά 39. Παράλληλα η εταιρία συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις προϊόντων σε Χανιά και Ηράκλειο απο όπου αποσπάει άριστες κριτικές και δημιουργεί νέες συνεργασίες.

Ιανουάριος 1998

Εγκαινιάζεται το δεύτερο υποκατάστημα στο κέντρο των Χανιά στην οδό Περίδου 24.

2004

Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εργοστασίου 2000 τ.μ. με γραμμή παραγωγής, ταπετσαρίας και καμπίνα λούστρων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και 3όροφο εκθετήριο χώρο στο 24 χλμ Χανίων Κισάμου, στον κόμβο Καληδόνίας

2008

Νέα εποχή για την εταιρία μιας και αναλαμβάνουν την εταιρία τα παιδιά Ιωάννη Γιαννουδάκη, Ιωάννης, απόφοιτος του τμήματος ¨Ειδικός Σχεδιασμός Επίπλου¨ και Μαρία με Msc στο Marketing – Managment του Southern University of London.

Τι λένε για μας